ABOUT

Monique van der Reijden

Trendwatcher | Art Director | Editor in Chief

Trendwatcher Monique van der Reijden is in de internationale interieur wereld een bekend gezicht. Al twintig jaar werkt ze in de lifestyle-branche als journalist en trendwatcher. In haar dagelijkse werk maakt ze trendproducties op het grensgebied van Interieur, design en mode voor o.a. Residence, Eigen Huis & Interieur, Elle Decoration en Feeling Wonen. Ze heeft een wekelijkse trendpagina in VRIJ Magazine van de Telegraaf en maakt trendblogs voor online woon magazines en Trendcompass.nl. Daarnaast is ze Art Director van Dutch Style Company bv. Én is ze als interieur expert en stilist bekend van diverse woonprogramma’s waaronder Vrienden houden huis, YorinDesign, TV Woonmagazine, Wonen en klussen met Kijkers, Thuis in ijburg en was pas te zien als jurylid in het nieuwe woonprogramma Designdroom van SBS6.

   

Trend Compass | NEVER DESIGN LOST

 ♢

Joyce de Haas

Editor | Event & Interior stylist

 

Michelle Verheijen

Image editor | Trendresearch

     

Trendprognoses & Trend Talk

Trendcompass verzorgt trendprognoses en trendpresentaties op het gebied van lifestyle, interieur, design en mode. Hierbij wordt de content en de lezing afgestemd op de gewenste doelgroep en het publiek; voor consumenten en retail tot de medewerkers en klanten van grote internationale merken en van professionals in de wereld van interieur design & architectuur tot studenten van de opleiding interieur & design journalistiek.  

Interieur ontwerp & styling

Het creatieve team van Trendcompass bestaat uit interieur architecten, top stilisten op het gebied van interieur en de beste timmermannen, lichtspecialisten, behangers en schilders van Nederland. Wij realiseren elk interieur concept op maat.  

Content creatie

Wilt u uw eigen op maat gemaakte trends afgestemd op uw collectie? Trendcompass levert content op maat en denkt mee in de concept ontwikkeling van nieuwe concepten en collecties.  
   

Trend Compass wijst je de weg in de wereld van de woonmode. Een werkveld waarin productlanceringen aan de orde van de dag zijn, en internationale meubelen design beurzen voorzien in bergen inspiratie. Als trendwatchers bundelen we al dit nieuwe design in onze woonmodetrends: totale interieurs waarin elk product een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Trend Compass schrijft over deze afzonderlijke, innovatieve concepten en bijzondere productiemethodes, maar vertelt je ook hoe je een ruimte in huis een bepaalde uitstraling geeft. Of het nu minimalistisch, eclectisch, kunstzinnig, landelijk of klassiek is, in dit boek laten wij je voor iedere stroming de meest actuele invulling zien. Ontwikkeld in samenwerking met de beste fotografen, stylisten en redacteuren van vooraanstaande woontijdschriften en lande lijke dagbladen, helpen deze woonmodetrends je om koers te bepalen voor nieuwe interieurconcepten, collecties, styling en fotografie.

Trend Compass | NEVER DESIGN LOST 

FOLLOW US ON THE 'GRAM