Inner Garden -Trend Compass

Inner Garden

Mood Inner Garden: Links houten wandbedekking Astrata Oak Vintage Harlem van Leeuwerik, rechterwand muurverf Rufus van Paint & Paper Library, nubuck bank 10010 Prime van Studio Truly Truly voor Gelderland, salontafel Caravel van Collector Group, buitencollectie Rafael van Ethimo, hanglamp Geometric van Brokis en cactus ‘Ficus’ van Emu, Rechts: gele wand geïnspireerd op Vila RA van morq.it, ronde houten wand achterwand in Polyrey E083 Élina Clair uit de Premium Woods Selection van Leeuwerik, wastafel Albume van Antonio Lupi, lederen armstoel Ginga van Duisst, gele paal in Corian Imperial Yellow, trappodium in twee kleuren: bovenkant in Corian – Fossil en zijkanten in Corian – Sand via Leeuwerik, geweven kleed Harper van Kasthall, tafel Habitat van Giovanni Botticelli – Swing Design Gallery, vaas Bangle van budri
Monique van der Reijden & Michelle Verheijen © Trend Compass 

#Bamboo #Butter Yellow #caramel #concrete #Courtyard #Desert Landscape #Earth Matters #Grain #greenery #imperfection #Inner Garden #Into The Wild #Irregular Shapes #Plants 2.0 #Rocks #Rural #Sunburned Orange #Walnut #Wooden Remix

Bij de trend Inner Garden draait het om het naar binnen halen van de natuur op een nieuwe manier. Van buitenkamer tot binnentuin; de grens tussen binnen en buiten vervaagd. Architecten omarmen natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen optieken en creëren binnentuinen vol grillige vormen en groene border. Materialen worden grover toegepast alsof het ‘voor buiten is’ met dikkere structuren en duidelijk zichtbare nerven. Door open puien, overhang constructies en groene plafonds voelt het als buiten met de luxe en warmte van binnen.

 
“Inner
Stalen: Polyrey – O112 – Ocre Roussilon, Corian – Lava Rock, Shinnoki – Smoked Walnut, Astrata – Oak Vintage Harlem

 
“Inner
Foto: Trendproductie Zomer zonder grenzen voor de Eigen Huis & Interieur i.s.m. Trend Compass – fotograaf Floor Knaapen Styling: Monique van der Reijden

 

TRENDPRODUCTIE ZOMER ZONDER GRENZEN

Laat je inspireren door de nieuwste trend Inner Garden en de redactionele trendproductie voor Eigen Huis & Interieur “Zomer zonder grenzen” waarin het nieuwste trendsettende design te zien is! Meer dan ooit beleven we organische vormen uit de natuur in ons interieur. De kleuren van een ongerept woestijnlandschap doen onze binnenwereld aanvoelen als buiten(land). In deze moderne haciëndasfeer breken warme, zonnige kleuren definitief door.


“Inner
Foto: interieurontwerp ‘Desert Palisades’ van Studio AR&D Architects – visualisatie door Hālō Studio

 

INTO THE WILD

Buiten wonen in de woestijn, op een berg of gewoon ‘even buiten de stad’ wordt aantrekkelijker. Weg van grote massa’s in stedelijke gebieden is een buitengewone luxe. Zodra het kan willen we vaker buiten wonen en leven. Het interieur past zich aan. De keuken, de zitkamer en de badkamer krijgt vaker een open doorgang naar buiten.


Inner Garden- Leeuwerik - Fenix - Moods
Fenix NTM – 0752 – Grigio Antrim
 
Inner Garden- Leeuwerik - Corian - Moods
Corian – Juniper
 
Inner Garden- Leeuwerik - Fenix - Moods
Corian – Mahogany Nuwood

 
“Inner
Foto: Het Cove House van justinhumphreyarchitect.com.au, ph. Andy Macpherson Studio

   

INTERIEURADVIES: WOONKEUKEN

De woonkeuken wordt verlengd naar buiten; de doorloop naar een gedeeltelijk overdekt en verwarmd buitenterras is de ultieme luxe. De warme uitstraling van verschillende houtsoorten – op de grond, op het plafond en verwerkt in keukenkasten – verzacht de industriële uitstraling van beton, glas en staal. Hier en daar een vloeiende of ronde vorm versterkt het decoratieve karakter.


 
“Inner
Foto’s: exterieur Villa RA van Morq.it, bureau van Sivak+Partners Studio

 

NATUUR OP 1

Het zoveel mogelijk intact houden van de natuurlijke omgeving waar een huis gebouwd wordt is duurzaam en kan verrassend werken. De echte (of look-a-like) rotswand in dit interieur is het inspirerende decor voor de nieuwe werkplek. Het gevoel dat je ‘buiten’ zit met veel daglicht, uitzicht op de natuur en natuurlijke materialen om je heen verlagen de stress en verhogen het werkplezier.


 
“Inner
Stalen: Fenix NTM – 0718 – Grigio Londra, Corian – Stratus, Shinnoki – Mineral Triba, Astrata – Oak Retro Hoboken

 

INTERIEURADVIES: BUITENMEUBELEN OOK BINNEN

Een stylingtip is om in de verzameling van aardse kleuren en materialen ook wat fris blauwe en groene elementen toe te voegen. De nieuwste collecties buitenmeubelen gebruik je zowel binnen als buiten op het terras en worden gestoffeerd met mooie bouclé stoffen die waterafstotend en lichtbestendig is. Buiten sculpturen die het terras decoreren zoals de Cactus Ficus van Emu.it verrijken de sfeer.


“Inner
Kunstwerk van Hilda Hellstrom
 
“Inner
Buitencollectie Rafael van Ethimo
 
“Inner
Cactus Ficus van Emu

 

“Inner
Mood Inner Garden | Trend Compass


“Inner
Stalen: Shinnoki – Stardust Walnut, Corian – Imperial Yellow, Polyrey – M102 – Miel Sucré, Polyrey Premium Woods – E083 – Elina Clair

 
“Inner
Foto’s: tafel Habitat van Giovanni Botticelli – Swing Design Gallery en wandelement Binario van Nevio Tellatin voor Antonio Lupi

 

GEKLEURD GLAS

De opkomst van gekleurd glas en transparante look-a-likes van resin (hars) in design en interieurbouw is niet meer te stoppen. Een bijzondere noviteit is de tafel Habitat van Giovanni Botticelli gemaakt van materiaal waar normaliter zonnebrillen mee worden gemaakt. De transparante wasbakken collectie van Antonio Lupi geven een luxe draai aan de badkamer waarin matte natuurlijke materialen het totale beeld domineren.


“Inner
Polyrey Premium Woods – E083 – Elina Clair
 
“Inner
, Polyrey – J024 – Jaune Sambra
 
“Inner
Shinnoki – Smoked Walnut

 

GLAS & RIBBEL

Bij het ontwerpen van een nieuw interieur is een creatieve mix van verschillende kleuren en structuren hout de nieuwe richting. Combineer een houten ribbelstructuur met een donkere, matte houtoptiek met duidelijk zichtbare nerf en voeg de trendkleur okergeel toe.


“Inner
Foto: Keuken van Sophie Bush – elledecor.com, ph. Trevor Tondro,

 

FRIS WIT & KARAMEL

De witte keuken is tijdloos, sereen en heeft een minimalistische uitstraling. Deze ‘clean look’ krijgt in het keukenontwerp van Sophie Bush een warme upgrade met de trendkleur karamel. Voor het toepassen van deze kleur in het kookeiland is de Polyrey – M102 – Miel Sucré een geschikt HPL-materiaal dat past in dit trendsignalement.


 
“Inner
Foto’s: quilt van House of Quinn en buitenstoel van René Barba voor serax.com

 
“Inner
Stalen: Shinnoki – Stardust Walnut, Polyrey – M102 – Miel Sucré, Polyrey – G079 – Grain de Moutarde, Corian – Summit White

 

ZONNIG GEEL

Het interieur van Inner Garden krijgt cachet met objecten die ambachtelijk en duurzaam zijn gemaakt. In één ontwerp zien we alle trendkleuren subtiel met elkaar gecombineerd zoals de franjes van de spiegel Souk van Dooq of de kleden van studio Kali die goed staan op de houten of stenen vloer maar ook als wanddecoratie.


“Inner
Vazen van Los Objetos Decorativos, ph.Isabella Vacchi
 
“Inner
Spiegel Souk van dooqdetails
 
“Inner
kleden van studiokali.com.tr

 

FOLLOW US ON THE 'GRAM