Moods Denim blues

Denim Blues

CREDITS MOOD DENIM BLUES:  kleed uit de DESSO Denim tapijtcollectie van Desso, sfeerbeeld “Indigo Tinted met donkerblauwe bank, kussenhoes met blauw/wit dessin, donkerblauw sprei en Kaars in keramieken houder met een geglazuurde donkerblauwe rand uit de H&M Home collectie. Blauw waxinelichthouder Mickey van Fest.Amsterdam, Outfit RagBone FW16,Outfit – man ChristopherShannon SS17,Borden Ancient age van Yun-Jin Kim and Jungmo Kwon van Haäm, kastje uit de Bloomingville AW15. wandlamp Indigo cover van NewRoutz.nl, Oufit Victoria Beckham Pre-fall ’16, Creatie woonkamer Eike von Stuckenbrok voor concept Freistil met bank 175 van RolfBenz, lichtblauwe hanglamp van NeefLouis, plankendragers in donkerblauw leer en vintage rugzak in denim blauw van PB14, stoel Paper Planes van Moroso, tube hanglamp Musset 88 van Studio.Sammode,, Papierbox, kan, en donkerblauw waskoord van MadameStoltz, zitzak Boya van Pode, metalen kaarsenstandaard en zwarte sfeerkaars van Michiel Drijver voor md.nu

#blue #Bricks #concrete #Denim #grey #Indigo #jeans #Tube #Vintage #wood

Geef de industriële woonsfeer een modische draai met denim blauw. Mix échte denim stoffen met toon-op-toon blauw tinten; van donker indigo tot gebleekt pastelblauw. Net als met je stonewashed jeans, creëer je met denim in het interieur een casual verweerde look. Mix met vintage meubelen, metalen objecten die zo uit een oude werkplaats lijken te komen.

Dulux colourforecast '17
Colourforecast Dulux ’17

Plumage collection by Cristina Celestino
Outfit OffWhite FW17


 
  Restaurant The Musket Room in New York


 
Tafel Oxydation van Kateryna Sokolova Ligne Roset


 
Stonewash-light Desso DenimStylingtip

 

Leg op je betonnen vloer een kleed gemaakt met de nieuwe tapijtcollectie Desso Denim; je kunt kiezen uit 7 gemêleerde denim kleuren met een verweerde, stonewashed look. Dit tapijt is gemaakt van gerecycled nylon garen afkomstig van oude visnetten die uit de oceaan zijn gevist. Duurzaam en ijzersterk. Leuk detail is de mogelijkheid om de rand van het kleed van een echte denimstof te laten maken.


FOLLOW US ON THE 'GRAM