Elle Decoration

21 November 2017

Het is modern, het is een tikje memphis, het is een beweging: mollige vormen en wollige texturen, aaibaar, vrouwelijk en kleurig.  

Telegraaf

21 October 2017

Waarom wachten tot december met het feestelijk maken van je interieur? Hoe kouder en donkerder het buiten wordt, hoe meer sfeer we binnen willen. Nu is dé tijd voor die nieuwe fluwelen bank, dat messing bijzettafeltje of comfortabele fauteuil. Hier en daar een extra sierkussen en alvast een hippe kerstbal. Gewoon om in de stemming te komen voor de feestdagen. De leukste tijd van het jaar begint vandaag!

Residence

17 August 2017

Nieuwe romantiek en een tikje nostalgie: Bloemen zijn terug in het interieur en worden verwerkt in kleden, gordijnen, meubelstoffen en accessoires.

Elle Decoration

De artistieke woonstijl van kunstenaar Lita Cabellut vormt het perfecte decor voor een interventie met trendsettend nieuw design. Uitgesproken kleuren, dessins en een kunstzinnige mix van oud en nieuw vormen een nieuwe interpretatie van la vie bohemienne

Eigen Huis & Interieur

Wonen op de grens van binnen en buiten in je poolhouse of patio. Richt je tuin in als een gallery en kies een glamtastic mix van designstukken. Kleurrijk en vrolijk, voor het ware Miami Nice gevoel! In deze woontrend herleeft de glamour en retro stijl uit het Miami van toen in het hippe interieur van nu. Met het stijgen van de temperatuur stijgt ook het temperament in huis. Designart, sportieve lounge meubelen en goud in the mix met zwart, turkoois en roze voor deze avant-garde glamour sfeer

Residence

Inspiratie voor het interieur halen we uit de woestijn. Zand, steen, rotsen, dodelijke beesten; de zinderende warmte van de zon en de prachtige structuren en vormen van het landschap zien we vertaald naar nieuw design. Hot, hot, hot!

FOLLOW US ON THE 'GRAM