Mood All eyes on brown & blue - Trend Compass

All eyes on brown & blue

Mood All eyes on brown & blue: Links: stalengroepjes: Yaya Nero fineer, Polyrey F026 – Feutre en Polyrey C018 – Chardon, houtfineer wand The Veneer by Decospan AMARA 4.12 van Leeuwerik, Trendbeeld, trendproductie Beeldbepalers voor de EH&I ism Trend Compass, ph. Kaatje verschoren. Sculpturale stoel Tellus en wandlamp Ceres beide uit de collectie Terra, 2020 Limited Edition van Llewellyn Chupin, vloer Marmoleum Cocoa kleur 3581 dark chocolate van Forbo, Achterwand Muurverf Copper Beech 314 en halfhoge muur: muurverf Plum Brandy 341 beide in zeer matte finish Pure Flat Emulsion van Paint and Paper Library Maé Lamp van Joris Poggioli, Vierkante salontafel BLEND-Cube van Ward Wijnants, Gestapeld servies van Glenn Sestig voor Valerie Objects, Wandspiegels-kledinghaken Cicala en Mousco van Margaux Keller, Geurkaarsen Cubisme van l’Object via ’’s Zomers Bloemen, kopje Bol Brut, zwarte buisvaas You van Valeria Vasi via Folks. Bijzettafel Poétique van Jamie Hayon voor Cassina via Just Haasnoot en Fashion: Gauchère AW20. Rechts: Achterwand Polyrey M134 – Marbre Siroco, en houten achterwand in Shinnoki – Chocolate Oak van Leeuwerik, Frame Living System van Justin Hutchinson voor coshliving.com.au wandlamp Stilo van Riflessi, wandmeubel uitgevoerd in: achterwand in Fenix NTM 0754 – Blu Fes en houtfineer Polyrey C129 – Chêne Bastide beide Leeuwerik, bijzettafel Discolation van Studio Buzao via Savannah Bay Gallery, fauteuil Lazybones, salontafels Calix en bank Piaf van Baxter, vloerkleed Plasterwork van David / Nicolas voor cc-tapis, vaas van Julie Lansom, kussen van One Nine Eight Five, Arcade tafel van Crump & Kwash, vaas Drill, marmer & glass van Studio EO, hanglamp TRN van Pani Jurek Monique van der Reijden & Michelle Verheijen © Trend Compass

 

#arches #architypical #barista chic #brass #brown terrazzo #cocao floor #concrete #dark chocolate #dark wood #darkblue #electric blue #espresso #glossy finish #luxury #matte optics #monumental #Natural Stone #ribbing #symmetry #white marble

Dit nieuwe interieur is net zo verleidelijk als donkerbruine ogen, pure chocola en espresso. De aardse en natuurlijke kracht van de trendkleur bruin in het interieur creëert een warme en spannende sfeer. Donkere houtoptieken worden opgelicht door krijtsteen en marmer. Met accenten in blauw en camel wordt de ruimte modisch en frisser. Meubelen en accessoires versterken het monumentale gevoel van de ruimte door de sacrale vormgeving.All eyes on brown - Moods - Trend Compass
Stalen: Polyrey C119 – Cassis, Tmatt – Arena, The Veneer van Decospan in Amara 4.12, Yaya Nero – Fineer

 

Beeldbepalers - Eigen Huis & Interieur
Trendproductie Beeldbepalers – ph. Kaatje Verschoren
All eyes on brown & blue - Badkamerontwerp Joanna Laven
Badkamerontwerp van Joanna Lavén

 
 

HIGH-END LUXURY

In de nieuwe trendproductie Beeldbepalers voor Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen (België) is één van de wanden gedecoreerd met The Veneer in Amara 4.12 uit de collectie van Leeuwerik. In combinatie met de duurzame Marmoleum Cocoa vloer van Forbo (kleur 3581 Dark Chocolate) en de nieuwe extra matte muurverf Plum Brandy van Paint and Paper Library ontstaat de basis voor een trendy en tegelijkertijd tijdloos interieursfeer. Meer inspiratie nodig?


Polyrey C119 - Cassis - Leeuwerik
Polyrey C119 – Cassis
 
The Veneer van Decospan - Amara 4.12 - Leeuwerik
, The Veneer van Decospan – Amara 4.12
 
Corian - Dove - Leeuwerik
Corian – Dove

 
All eyes on brown & blue - Moods - Trend Compass - Leeuwerik
Foto: Keukenontwerp van biasol.com.au, ph. Armelle Habib & Simon Shiff – en achterwand in aubergine

 

Yaya Nero - Fineer - Leeuwerik
Yaya Nero – Fineer
Arpa Losa 3408 - Leeuwerik
Arpa Losa 3408 – Munè black


 

KEUKEN OF BAR

De sfeer van de keuken past steeds beter bij de rest van het interieur. Sterker nog; de traditionele vorm en opstelling van de keuken is snel aan het vervagen en versmelt compleet met het totale interieur. In dit nieuwe keukenontwerp van designstudio Biasol lijkt de keuken meer op een coole cocktailbar met een mooie symmetrische opstelling, verhoogd tafelblad en verlaagd werkblad zoals in een echte bar. De keukenkasten zijn semitransparant met een boogvorm voor een decoratief effect. Meerdere materialen worden met elkaar gemixt en de trendkleuren donkerblauw en aubergine zijn subtiele eyecatchersAll eyes on brown & blue - Moods - Trend Compass - Pierre Yovanovitch
Foto: interieurontwerp van pierreyovanovitch.com, ph. Jose Manuel Alorda

 
All eyes on brown & blue - Moods - Trend Compass - Leeuwerik
Stalen: Yaya Nero – Fineer, Corian – Carbon Aggregate, Fenix NTM 0754 – Blu Fes, Corian – Juniper

 

ALL EYES ON: PIERRE YOVANOVITCH

Toparchitect Pierre Yovanovitch weet als geen ander de smaak van de internationale Jetset te vertalen naar een exclusief interieur met topdesign en maatwerk met luxe materialen zoals hout, natuursteen, keramiek en bouclé wollen stoffen a-la Chanel. In dit lichte interieur zien we hoe de trendkleuren bruin en blauw als accent zijn toegepast waarbij twee halfronde nissen blauw geschilderd zijn in een extra matte optiek voor een gevoel van diepte. Bijzonder is de op maatgemaakte schouw die als een lambrisering doorloopt in het decor. Wij zouden hier best een kijkje willen nemen

 

Kruk Orbit van Matter Made
Kruk Orbit van Matter Made
 
Valeria Vasi - Moods - Trend Compass
Keramieken vazen van Valeria Vasi
 
Margaux Keller Collections
Kledinghaken Mousco & Cicala van Margaux Keller Collections
   


KLEINE EYECATCHERS

Handgemaakte vazen in nieuwe monumentale vormen dragen bij aan de sfeer. Groepeer een paar objecten bij elkaar voor een verstild en kunstzinnige decoratie met bijvoorbeeld de vazen van Valeria Vasi. Zowel decoratief als functioneel zijn de wandhangers van gekleurd spiegelglas ontworpen door Margaux Keller. Vooral op een donkere wand springen ze eruit als spannend detail.


All eyes on brown & blue - Trend Compass
Mood: All eyes on blue | trendcompass.nl
 

 
Moods All eyes on brown & blue - Moods - Trend Compass - Leeuwerik
Stalen: Yaya Nero – Fineer, Corian – Carbon Aggregate, Fenix NTM 0754 – Blu Fes, Corian – Juniper 

ALL EYES ON BLUE

Blauw is de perfecte kleur in het interieur om de natuurlijke uitstraling van materialen als hout, natuursteen, beton en metaal op te frissen. Het effect ervan is dat de sfeer zowel modisch als een klassieke draai krijgt. Net als op modegebied wordt blauw in combinatie met bruin herontdekt voor een tijdloze en elegante stijl. Materialen hebben duidelijk zichtbare structuren, aderen en nerven. Ribbels en terrazzo optieken brengen nog meer leven in het interieur.


VAN DONKER NAAR LICHT

In deze trend is er altijd een contrast tussen donker en licht in een ruimte. Dit maakt het lastiger om tot een ‘interieur in balans’ te komen maar het maakt de totale sfeerbeleving meer dynamisch en spannend. Speel in de basis met natuurlijke optieken maar durf vervolgens trendkleuren toe te voegen zoals blauw en bruin.

 

Beeldbepaler - Eigen Huis & Interieur - Monique van der Reijden
Trendproductie Beeldbepalers, ph. Kaatje Verschoren
All eyes on brown & blue - Interieurontwerp Marcante Testa - Trend Compass
interieurontwerp van Marcante Testa, ph. Carola Ripamonti 
In de nieuwe trendproductie Beeldbepalers voor Eigen Huis & Interieur en Feeling Wonen (België) is één van de wanden gedecoreerd met The Veneer in Amara 4.12 uit de collectie van Leeuwerik. In combinatie met de duurzame Marmoleum Cocoa vloer van Forbo (kleur 3581 Dark Chocolate) en de nieuwe extra matte muurverf Plum Brandy van Paint and Paper Library ontstaat de basis voor een trendy en tegelijkertijd tijdloos interieursfeer.

Klik hier voor meer inspiratie

 

Polyrey Or Brillant - Leeuwerik
Polyrey O101 – Or Brillant
 
Fenix NTM 0754 - Blu Fes
Fenix NTM 0754 – Blu Fes
 
Polyrey Premium Woods B101 - Leeuwerik
Polyrey Premium Woods B101 – Banian Noirci

 

GLANS VOOR GLAMOUR

Parallel met de opkomst van extra matte materialen met hout, steen en beton optieken signaleren we de toepassing van glanzende en/of spiegelende materialen. Juist het contrast tussen mat en glanzend verhoogd het gevoel van sfeer en luxe.


All eyes on brown & blue - Moods - Trend Compass - Leeuwerik
Foto: Brae House van Georgina Jeffries, ph. Christine Francis.

 
 
Mood All eyes on blue - Trend Compass
Granit Fiandre – Arabescato Orobico, Terzo Piano
All eyes on blue - Trend Compass
Wunderkammer van Studio Pepe, Terzo Piano Fluid Forces - Moods - Trend Compass - Leeuwerik
Stalen: Polyrey B086 – Blue Caraïbes, Corian – Smoke Drift Prima, Fenix NTM 0719 – Beige luxor, Corian – Evening Prima

 

NEXT GENERATION

De ‘early adapters’ onder de interieurbouwers gaan een stap verder met blauw en combineren blauwgekleurde materialen, accessoires, kleden en behang met elkaar. Het aflakken van naturelkleurig houtfineer in een trendkleur is ook een trendsignalement zoals je ziet in het badkamerontwerp van Biasol Design. Keramiek met tye-dye en dip-dye dessins is actueel en geen trendy kleed is meer rechthoekig maar bij voorkeur organisch, rond of geometrisch van vorm.

 

Badkamerontwerp Biasol Design
Badkamerontwerp Forever Home van Biasol Design, ph. Armelle Habib & Simon Shiff
 
Nordic Sea - Broste Copenhagen
Servies Nordic Sea van Broste Copenhagen
 
Baxter
vloerkleed Himani van baxter.it

 

HOE PAS JE DE TRENDKLEUREN BLAUW, BRUIN EN WIT TOE?

In de trendproductie Beeldbepalers van het tijdschrift Eigen Huis & Interieur & Feeling Wonen ontdek je meer hoe de trendkleuren blauw, bruin en wit op nieuwe wijze in het interieur worden toegepast.


 

FOLLOW US ON THE 'GRAM